fredag 9. juli 2010

Ett smultronställe!


Min fina tjej i sommargrönskan på Djurgården.


Hello HOLIDAY! :-) Japp, idag går makensemester och vi ska få njuta dagarna tillsammans hela lilla familjen. U n d e r b a r t! Jag startar dock med att åka före de andra till min hemstad i eftermiddag.



Ett tips till er bloggisar som ska besöka Stockholm i sommar är Rosendals trädgårdar. En oas av grönska och färgprakt. Dessutom har de ett underbart café där de serverar urgoda, stora bakverk.


Jag har besökt detta ställe under en herrans massa år och njuter varje besök. Det finns en butik där du kan köpa med dig små delikatesser och kokböcker. Mina kokböcker därifrån är väl använda! :-)




Min lilla, gosiga Calleman under trädet.


Har du barn passar det alldeles utmärkt att fika under de stora äppelträden medan barnen springer runt på gräset.




Fåret blev en favorit. Wilma med ekologisk juice i handen! ;-)


Nästa gång vi hörs så blir det från sverige. :-) Det ska bli märkligt och tomt att åka den färden utan barnen. Istället har jag en bildate med Håkan Hellström. Det blir bra! :-)

Tjillivippen på er!

-Alexandra-




6 kommentarer:

  1. Hei Alexandra.
    Takk for fin kommentar inne hos meg.
    Her kan du se hva som skjedde med pappelinaen min: http://englehvitt.blogspot.com/2010/06/pappelina.html
    Kjipt! Hørtes fint ut med hvit matte, jeg har en hvit på kjøkkenet, men må vaske den hele tide, så den er upraktisk. Men jeg må avvenne "doggen" min først;))
    Klem J.

    SvarSlett
  2. Nt ferien og det å være hjemme vennen. Gleder meg masse til den 31! vi får se om vi får til en tønsberg tur før den tid. Klem klem

    SvarSlett
  3. Goood ferie!!!!!

    mange klemmer fra meg!

    SvarSlett
  4. Hej ser att Wilmis har William i handen. :-) Kram hoppas ni får det bra i K-d. Camilla

    SvarSlett
  5. Mille- william är en storfavorit! jag var hemma hos westins igår. Jättemysigt. Nu har jag precis vaknat. Tomt! Ses snart. Kram Systeryster

    SvarSlett
  6. Mmmmm suck hade gärna vunnit mattan:)...Det ser underbart ut i Stockholm och jag hoppas att ni båda har det bra/ Kram A

    SvarSlett