lørdag 25. september 2010

Oj....

...hvor tiden flyr! Plutselig var jeg i full jobb i tillegg til nettbutikken og med en mann som jobber 4 uker på og fire uker av blir det ikke mye tid til overs når mannen ikke er hjemme!
Men i kveld skal jeg se igjen mange jeg ikke har sett på åresvis, jeg skal nemlig på "reunion" med gamle klassekamerater! Hjelpe meg hvor tider flyr, 20 år siden jeg gikk ut ungdomsskolen! Noen som er gode i hoderegning?:) Jada, jeg er nærmere 40 enn 30, huttetu! Jeg prøver å ha den filosofien at jeg ikke er gamlere enn jeg føler meg og det er jo sånn ca 25:)))
Hvordan står det til med dere alle på innredningsfronten da? Jeg kjenner at nå som høsten er her så klør det litt etter noen små forandringer her hjemme:) Denne søte knaggrekken har vi fått inn igjen i nettbutikken. Madelen har den på rommet sitt og den er super til å henge noen fine kjoler på:)
Nei, nå skal jeg pakke litt overnattingtøy til barna som skal sove borte i natt og i morgen skal jeg sove leeeenge. Deilig! Det er lenge siden sist!
Ha en kjempefin lørdag alle sammen!
-Lene-

6 kommentarer:

 1. kos deg i kveld Lene.:-) jeg var på det i mai...da var det 28 år siden vi gikk ut.:-) ops.:-) som tiden flyr..vi hadde ikke jubileum..men fant ut at vi ikke ville vente til det var 30 år siden.:-) det var kjempegøy..og det som er morro..er at alle jentene (damene) er så lik seg selv..mens gutta...(gubbene) nja...der er det mer kg og skjegg og mindre hår på en del..jeg gikk på en skikkelig bommert..tok så feil av en..ops..:-) en av gutta...uff...ble jo beskylt for å ha fått alzerheim allerede.:-) så hold tunga rett i munn...skjønner du ikke har mye tid igjen til blogging om dagen. men koselig å høre fra deg av og til.:-)

  en god helg

  SvarSlett
 2. Ha en super kveld! :-) Kjempegøy å møte gamle klassekompiser! Jeg er selv alene nå og tiden streker ikke til, iallefall ikke lese/kommentere blogger alltid. Idag har jeg barnefri, og får litt tid for meg selv. Det er godt!

  God helg!
  Klm

  SvarSlett
 3. Så koselig med et livstegn:) Ja, ofte strekker ikke tiden til, men det er så koselig med bloggen da.
  Håper du hadde en fin reunion i går, og at du får en fin kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 4. Jepp - kjenner meg igjen,døgnet skulle hatt mange flere timer!
  (min bedre halvdel er også borte fire,hjemme fire..!)
  Håper du hadde n koselig "reunion":-)
  Ha en fin start på uken,
  klem Hege.

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Kjempekjekt, håper dere hadde en koselig reunion.
  Kjenner meg litt igjen, vi er ikke eldre enn vi føler oss, sånn ca 25 + ha, ha..
  Ønsker deg en riktig flott uke.

  SvarSlett
 6. Gjett om tiden flyr! Nå synes jeg det var alt for lenge siden jeg hadde lagt igjen en hilsen til dere, jenter!
  Ser at dere er opptatt på flere fronter - dere også! Det er vel egentlig slik det er for de fleste av oss. :o) Da skjønner alle hvorfor kontakt med venner og slekt ikke alltid kan vedlikeholdes like ofte som man egentlig ønsker. :o)

  Det er krefter igang for å få til et bloggtreff i Drammen i høst. Det hadde vært kjempekoselig om vi kunne treffes der! Jeg kan gi dere beskjed når jeg hører noen nærmere om hvor og når, hvis dere er interessert. :o)

  Håper dere har gode høstdager!

  God klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett