fredag 20. november 2009

What to wear?!

(Bild 1 kappahl, bild 2 H&M)
Godkväll på er alla underbara bloggisar! Så är den här igen...fredagskvällen! :-) Jag och maken ska på vinprovning i kväll med vår vinklubb. Ska bli härligt att hoppa ur mysen och sätta på sig en klänning. Allt blir lite bättre med en klänning! ;-)
Apropå klänningar så sprang jag på den här lilla godbiten när jag var på kvällsshopping. Jag såg den när den kom in (för några veckor sedan) men hade så bråttom att jag tänkte "jag köper den på lördag". Naturligtvis tog de slut på en gång.
Den kostade 399:- på H&M och de hade dansat ut ur butiken i en flygande fläng! Mitt exemplar hängde helt fel och ensam i ett hörn. Ibland ska man ha tur. Kan mycket väl vara min nyårsblåsa! :-)

Idag har jag och Wilma planterat lite julblommor. Vita hyacinter och amaryllis blev det. Så nu står de i små vita glas runt om i huset och sprider tidig adventsstämning.

Vi sover hos barnens bestemor och bestefar i natt och ska sedan vidare för att fira barnens kusine och fetter som har födelsedag.



Jag önskar er alla en riktigt härlig fredagskväll! Vi hörs imorgon!
-Alexandra-



9 kommentarer:

  1. Heldige deg! Den kjolen var råfin. Deilig å gjøre sånne kupp. Det var skjebnen - den kjolen var ment til deg. God tur ut i dag! klem Vibeke

    SvarSlett
  2. Hei!
    Så nydelig kjole :-) Håper dere får en flott kveld!

    Klem Jorid

    SvarSlett
  3. Så stilig kjole:) Heldig med kjøpet også! Ha en finfin kveld og god helg!
    Klem AG

    SvarSlett
  4. så lekker kjole!
    håper dere har en fin kveld!

    klem Beate

    SvarSlett
  5. Kjempelekker kjole!! Jeg skulle ha vært på kjoleleting selv denne helgen, men... ble så akutt hjemmekjær! :)) Kanskje det blir shopping neste helg! ;) Håper dere har en fin kveld! -Og ha en fortsatt fin helg!

    Klem, Ann,
    Interiørbloggen Glassveranda.

    SvarSlett
  6. Shit vilken fin klänning. Vi ska bort i morgon, kan jag låna den då?

    Jag går aldrig på H&M, finns inte i centeret närmast mig, och jag blir så stressad nere i stan. Men nu måste jag nog pressa mig till ett besök.

    Hoppas klänning sitter som gjuten och vinet smakar bra.
    :)
    Emma

    SvarSlett
  7. Den kjolen var både søt og tøff på en gang! Skulle gjerne hatt :-) Håper dere hadde det koselig i går!

    Så fint dere har pyntet med blomster, det er så koselig å pynte med blomster av sesongen.

    Klem Kristine

    SvarSlett
  8. Hej på er, Wilmisen ser fortfarande lite hängig ut stackars liten.. Hoppas ni hade det mysigt på vinprovningen. Vi väntar och väntar men inget sker. Jag tror jag ska baka lussekatter nu. Puss och kram moster Milla

    SvarSlett
  9. C- Sov med mobilen brevid mig inatt ifall att du skulle ringa! :-)Jättemysigt på vinprovning. Gott med lussekatter! Pusspuss A

    SvarSlett